Skrea strand

Har glömt att lägga ut bilderna från min och Sofies helg i Falkenberg!
Efter att vi gått av tåget hade vi ingen aning hur vi skulle komma till stugan. Vi stod som två förvirrade fån tills en snäll tant kom fram och började prata och erbjöd oss skjuts!




Jotack, vi överlevde..

Fick fylla på vattnet själva






Ja som ni ser så var det en mycket hemsk helg. Eländig. Vi båda längtade hem hela tiden.

♥ Malin

Bara ett förslag.

Om ni någon gång mot förmodan får lite tråkigt, och samtidigt råkar ha en tom kruka med en blomväxt som dött för länge sedan för att ni glömt vattna den.

Gör som jag!

En överbliven gammal potatis!
Lite jord!

- Och se vad vi får!





♥ Malin

Stängning

Nu återstår en lång natt på McD i natt igen! 
kul faktiskt för vi har inte bara stängning utan disco också, för vad är en stängning utan hög musik och stekspaden i högsta hugg och matsalen som ett dansgolv? dock kommer man hem lite senare men vad gör det?

imon ska jag ha halkan, ska bli skit kul! Nu gäller det bara att plugga teori också... har inte ens öppnat boken. nästan..

BYEBYE!
/ Sofie


Tisdag

Det som hängde med mig hem igår!




Det svara är ett par leggins!


Ikväll ska jag jobba stängning igen.. blev en lång stängning igårkväll så får hoppas på att det går snabbare ikväll så man slipper komma hem vid 2 halv 3.. fast tror dock inte att det kommer gå så mycket snabbare, tvärtom faktiskt eftersom vi bara är 3 st på stägning ikväll... hur tänkte chefen där? MEN det e ju jag och hanna som jobbar ikväll så klart att det kommer gå bra?

Hörs BYE / Sofie


ULLARED!

Japp jag har varit i ullared med hanna och våra pojkvänner, Shet nice!
Kom hem med några olika toppar och smått och gott! jag slänger upp några bilder imon på vad jag köpte!
Robin och tobbe köpte fiskespö så på vägen hem letade vi upp en sjö så att dom kunde få fiska, men fick dom någon fisk?.. nopp, dom va för dåliga.. bättre lycka nästa gång kanske haha!

Ikväll ska jag jobba stängning.. tur att hanna oxå jobbar, fördriver man tiden tsm!

Nu till något annat! jag och malin har varit i falkenberg i hennes suga! hur mysigt som hest! va där i 3 dagar och kom hem i lördags. gott att komma iväg och bara chilla, sola & bada. kommer komma bilder på det oxå!

Nä nu ska jag snart jobba så jag ska palla mig till tåget, BYE



/ Sofie

RSS 2.0